Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Gépjármű műszaki vizsga.tlap.hu
részletek »

Budapest - Gépjármű műszaki vizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: muszakivizsga.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 19 db
4 Tölgyesi Autójavító

4 Tölgyesi Autójavító

Gépkocsija műszaki vizsgáztatását helyben végezzük. Gépjárműve vizsgára való felkészítését is vállaljuk. Ahhoz, hogy gépkocsija megfeleljen a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elvárásainak, szabályzatainak és nem utolsó sorban az ön és családja, illetve környezetének biztonságos közúti forgalomban való részvételéhez, mi maximálisan csak a lehető legjobb munkát igyekszünk kiadni műhelyünkből. Több ezer elégedet ügyfelünk, igazolja számunkra, hogy jól végezzük munkánkat, mikor újra és újra megtisztelnek bizalmukkal, és minket választanak a budapesti szervizek közül. Amennyiben telefonon foglal vizsgaidőpontot, cégünk a lehető leghamarabb levizsgáztatja gépjárművét! Igyekszünk a leg költségtakarékosabb megoldásokat felajánlani az Ön számára!

Aktív Kft.

Aktív Kft.

Szolgáltatásaink: - Eredetiségvizsgálat - Műszaki vizsgáztatás, állapotfelmérés - Biztosítási ügyintézés (helyszínen) - Igazságügyi Szakértői Szolgáltatások - Szerviz - Átírás - Teljes körű kárügyintézés - Autófóliázás - Flotta kezelés telephellyel, szervizzel.

Autó műszaki vizsgáztatás

Autó műszaki vizsgáztatás

Autóját reggel idehozza, délután friss műszakival elviheti, ha gépjárművét megfelelőnek találjuk az előzetes átvizsgálás során. A műszaki vizsga tartalmazza a környezetvédelmi felülvizsgálatot és a vizsga előtti felkészítést. Ha esetleg gépjárműve nem felel meg, az az Ön előzetes megbeszélése alapján a helyszínen javítjuk. Amennyiben alvázszáma vagy motorszáma korrodálás miatt nem olvasható abban az esetben módunkban áll azt igazságügyi szakértővel bevizsgáltatni, majd ezt követően levizsgáztatni. Vállaljuk gépjárműve eredetiség vizsgálatát is.

AUTOHOCK service kft.

AUTOHOCK service kft.

Az Autohock márka független műszaki vizsgáztatást és autó szervizelési szolgáltatásokat nyújt a látogatóknak kedvező áron. További szolgáltatások: Díjtalan hiba-megállapítás, BOGE gátlók beszerzése, beszerelése (bizonyos típusok kivételével beszerzési áron), futóműállítás, műszaki vizsgáztatás, autóklíma javítás, futómű- és fékjavítás, motordiagnosztika, hengerfejjavítás, stb.

Autószerviz kereső

Autószerviz kereső

Az autoszervizek.info weboldal egy országos autószerviz kereső szolgáltatás, Magyarország legnagyobb szerviz adatbázisa. A látogatók kereshetnek település, autómárka vagy szolgáltatás szerint. Térképes keresőnk segítségével, illetve megyék, városok szerint listázva könnyedén megtalálható a legközelebbi márka, márkafüggetlen autószerviz, autóbontó. A regisztrált felhasználók hozzászólhatnak, valamint értékelhetik a szervizeket. Az oldalon megtalálható az egyes szervizek elérhetősége, nyitvatartása, valamint az általuk nyújtott szolgáltatások listája.

Ficsór Autóház

Ficsór Autóház

Az Örs Vezér terénél műszaki vizsgáztatást is végzünk szakszervizünkben, azonnal, helyben történik. Bejelentkezés a 06-30/472 49 60 mobilszámon. Előzetes átvizsgálás, közlekedésbiztonsági ellenőrzés, az esetleges javítások, szerelések után eredményes műszaki vizsgán esik át az autó. Teljeskörű autószerviz, futóműállítás, fékmérés, lengéscsillapító mérés, olajcsere, motordiagnosztika, klímaszerviz várja az autósokat. Gumiszerviz, abroncsok, felnik, tartozékok értékesítése, autómosó és autókozmetika mindkét kőbányai telephelyünkön.

Ford Autonett

Ford Autonett

A műszaki vizsgáztatást az Autonett Kft-nél minden esetben megelőzi a gépkocsik állapot felmérése, amely biztonságtechnikai átvizsgálásukat jelenti és ennek alapján elkészített megrendelés alapozza meg az esetleges, illetve szükségszerű javításukat. A vizsgára a munkafelvételen lehet bejelentkezni. A felkészítés és a vizsgáztatás 1-2 napot vesz igénybe. Az esetleges alkatrész beszerzés ezt az időpontot kitolhatja. A vizsgához szükséges okmányok: forgalmi engedély, érvényes zöldkártya, a kötelező biztosítás érvényességét igazoló befizetés csekkszelvénye, és az ügyfél által aláírt munkalap.

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

A HegronCar autószerviz ∓Drift Team két évtizede szolgálja ki partnereit az autótechnika, -szerelés és -vizsgáztatás területén. E szakma a teljeskörű bizalomra épül. A 9. kerületben található HegronCar ∓Drift Team kiváló szakemberekből álló fiatalos csapattal biztosítja a megbízható, precíz munkavégzést, és egyúttal a bizalmat partnerei számára a gépjármű megfelelő vizsgáztatása és műszaki állapota érdekében. A HegronCar megújult weboldalára látogatva megtekintheti szolgáltatásaikat, kedvezményeiket, emellett lehetőség van online árajánlat kérésre is. A Drift Team foglalkozik a versenyautók építésével és átalakításával, mely mára nemcsak munkájukká, hanem szenvedélyükké is vált. Weboldaluk frissítése arra szolgál, hogy csapatukban ügyfelei számára megbízható partnerre találjanak és segítségükre legyenek gépjárművük javításában, tuningolásában vagy vizsgáztatásukban. Ügyfeleik visszatérése és bizalma adja számukra az elismerést. Keresse fel a HegronCart, hogy autója a legbiztosabb kezekbe kerüljön!

Honda RM szerviz

Honda RM szerviz

Szolgáltatásaink: - garanciális és azon túli mechanikai javítások - garanciális és azon túli elektromos és diagnosztikai javítások, mérések - klíma javítás, feltöltés - lengéscsillapító és fékhatás mérés, futómű állítás - környezetvédelmi vizsgálat (zöldkártya) - műszaki vizsga - csere és bérautó szolgáltatás

Hirdetés
Karosszéria javítás, műszaki vizsga, futómű, fékrendszer

Karosszéria javítás, műszaki vizsga, futómű, fékrendszer

Opel autót szeretnél vásárolni vagy gyári alkatrészt, kiegészítőt keresel autódhoz? Keresd fel az Opel Wallist! A honlapon megtekintheted eladó új és használt Opel autóinkat. Találsz Opel Astrát, Opel Corsát, Opel Merivát, Opel Vivarot és még sok egyéb márkát és típust. Opel Wallis, ha Opel autó kell!

Műszaki Vizsga

Műszaki Vizsga

A műszaki vizsga megelőzéseként, a gépkocsi állapotfelmérő elővizsgálatát bonyolítjuk le, felkészítjük a gépjárművét a műszaki vizsgára. Műszaki vizsgáztatást, illetve eredetvizsgát is végzünk a szinte minden autótípusra felkészült szervizünkben, vizsgaállomásunkon lassan több mint 20 éve. A műszaki vizsga megelőzendő illetve tőle függetlenül szolgáltatásaink része a lengéscsillapító mérés, motor diagnosztika, gumiabroncs vizsgálat melyet márkától függetlenül végzünk mindenfajta járműtípuson, motoron autón.

Műszaki vizsga akció a FIX szervizben

Műszaki vizsga akció a FIX szervizben

Műszaki vizsga akció az, ami érdekli? Esetlen csak többet akar megtudni a műszaki vizsga kritériumairól? A Fix weblapján ezt megteheti! A weblapon olyan kérdésekre kap választ, mint pl.: Hány évente van a vizsga? Milyen okmányok megléte szükséges hozzá? Továbbá, hogy miért lényeges egyáltalán a műszaki vizsga. Azt egyébként tudta, hogy ha a lengéscsillapítók vagy a futómű hibás, akkor az már simán elég, hogy megbuktassák az gépkocsit? A linken az épp igényelhető műszaki vizsga akciókról is olvashat.

Műszaki vizsga Csepel

Műszaki vizsga Csepel

Az MJ-Car BMW szervíz főként BMW, Mercedes gépkocsik és haszongépjárművek szerelésével foglalkozik, de természetesen más márkák felvételét elvégzik. A szerviz kiterjedt alkatrészbázissal áll rendelkezésre, legyen az gyári, tuning, stb; kérésre beszereléssel. Szerviztevékenység mellett műszaki vizsga és eredetvizsgálat lebonyolítása is a kft tevékenységei közé tartozik.

Műszaki vizsgaállomás XI. kerület

Műszaki vizsgaállomás XI. kerület

Budapest XI. kerületében már nem csak eredetiségvizsgálatot végzünk, hanem 3,5 t alatti járművek műszaki vizsgáztatását is. Saját műszaki vizsgaállomásunkon kedvező áron kínáljuk a műszaki vizsgát. Motorkerékpár: 9.990 Ft, személygépkocsi: 19.990 Ft, kis teherautó 21.990 Ft, utánfutó 15.490 Ft. A műszaki vizsgáztatást reggel 8 és délután 5 között intézzük, de 2.000 Ft felárért délután 5 és este 7 között is megoldjuk, vagy 5.000 Ft többlet költséggel szombaton is kérheti a műszaki vizsgát. Ügyfélvárónkban kényelmesen tud várakozni abban a 45-50 percben, míg a műszaki vizsga elkészül. Mivel járművét a műszaki vizsga megkezdése előtt átvizsgáljuk, 100 % a sikeres vizsga, hiszen bele sem kezdünk a vizsgáztatásba, amíg nem találjuk megfelelőnek járművét. Nálunk gyorsan, egyszerűen, kedvező áron tud műszaki vizsgáztatni.

Opel és Chevrolet szerviz, műszaki vizsga

Opel és Chevrolet szerviz, műszaki vizsga

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését, és azóta dinamikusan fejlődik. Jelenleg 200 nm-es műhelyben nyújtjuk szolgáltatásainkat Ttisztelt Ügyfeleink részére. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az Opel és Chevrolet gépjárművek és haszongépjárművek teljes körű javítása, de a meg növekedett igények miatt más autótípusok teljes körű javítását is vállaljuk. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai hozzáértésére és továbbképzésére, folyamatosan figyelve az új technikai megoldásokra műszaki információkra,és a környezetvédelmi előírások betartására. Műhelyünket folyamatosan fejlesztjük célszerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel, különböző műhelyberendezésekkel, hogy munkánk jobb minőségű, gyorsabb, és gazdaságosabb legyen, Tisztelt Ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Péntek Gábor

Péntek Gábor

Célunk az ügyfelek maradéktalan és teljes körű kiszolgálása bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát megpróbálunk a legjobb tudásunk szerint megoldani. Szolgáltatásaink: - műszaki vizsgáztatás 3,5 tonnáig - gázos autóvizsga - előzetes műszaki vizsgára átvizsgálás - vásárlás előtti állapotfelmérés - gépjármű eredetiségvizsgálat - autóüveg fóliázás - gépjármű biztosítás, Casco - gépjármű ügyintézés (átírás, stb.)

Piliskó Kft.

Piliskó Kft.

Műszaki vizsgaállomás az alábbi kategóriákban végez időszakos hatósági műszaki vizsgálatot: - személygépkocsi - kisteher gépjármű (3,5 T-ig) - motorkerékpár - könnyű pótkocsi (750 kg-ig) - nehéz pótkocsi (lakókocsi)

Tuti menü